archiwum strony somonino.pl

Zaproszenie do złożenia oferty na dostawę cateringu A A A

 

Somonino, 21.01.2015 r.

 

                                                                     

GMINA SOMONINO, UL. CEYNOWY 21, 83-314 SOMONINO

ZAPRASZA
do złożenia oferty w ramach projektu
pt. „Kompetencje kluczowe drogą edukacyjnej przygody! Realizacja zajęć dodatkowych
dla uczniów i uczennic w Gminie Somonino – etap II”
na dostawę cateringu.

  1. Opis przedmiotu zamówienia:

a/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 05 marca 2015 r.

Zakres zamówienia obejmuje:

- 70 porcji obiadowych (De volaille - 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki – 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.

- 70 sztuk bananów

- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)

-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.

b/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 06 marca 2015 r.

Zakres zamówienia obejmuje:

- 70 porcji obiadowych (Antrykot – 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki – 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.

- 70 sztuk bananów

- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)

-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.

c/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 12 maja 2015 r.

Zakres zamówienia obejmuje:

- 70 porcji obiadowych (De volaille – 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki - 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.

- 70 sztuk bananów

- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)

-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.

d/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 18 maja 2015 r.

Zakres zamówienia obejmuje:

- 70 porcji obiadowych (Antrykot – 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki – 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.

- 70 sztuk bananów

- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)

-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.

2. Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia:

a/ część (a) – 05 marzec 2015 r.

b/ część (b) – 06 marzec 2015 r.

c/ część (c) – 12 maj 2015 r.

d/ część (d) – 18 maj 2015 r.

Zamawiający zastrzega sobie, że termin realizacji zamówienia może ulec zmianie.

3. Przy wyborze oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami:
a) cena - 100%
4. Opis sposobu obliczenia ceny składanej oferty:

W cenę propozycji należy wliczyć:
a)wartość usługi/dostawy określonej w oparciu o przedmiot zamówienia,
b)obowiązujący podatek od towarów i usług VAT

c) koszty transportu/dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego.


Cena podana przez Wykonawcę za świadczoną usługę/dostawę jest obowiązująca przez okres ważności umowy/zlecenia/zamówienia wynikający ze wskazanego terminu w pkt. 2. Zamawiający wybierze propozycję odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego kryteriom.
Zamawiający za wykonaną usługę dokona płatności przelewem w ciągu 30 dni od daty dostarczenia faktury VAT do siedziby Zamawiającego.


5. Miejsce i termin złożenia oferty: Ofertę wraz z oświadczeniem o barku podstaw do wykluczenia należy złożyć w terminie do dnia 12 lutego 2015 r., do godz. 15.00 w formie pisemnej, w siedzibie Zamawiającego, tj. ul. Ceynowy 21, 83-314 Somonino. Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie. Na korespondencji należy umieścić nazwę i adres Zamawiającego oraz napis: oferta na „Catering”.

Oferty, które wpłyną po w/w terminie nie będą rozpatrywane. Oferty nie spełniające wymogów formalnych określonych w niniejszym zapytaniu nie będą rozpatrywane.

Dostawa cateringu jest współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.


6. Osoba uprawniona do kontaktów ws. zapytania ofertowego:
Alicja Malanowska, tel. 58-684-11-21; e-mail: rozwoj@somonino.pl
Beata Markowska, tel. 58-684-11-21, e-mail: b.markowska@somonino.pl

7. Informacje dotyczące zawarcia umowy: Zaproszenie ma na celu rozpoznanie rynku
i wyłonienie najkorzystniejszego Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa
o wartości poniżej 30 000 euro. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie dokonywania wyboru żadnej z ofert.

                        /-/ Wójt Gminy Somonin

                           Marian Kryszewski


Operacja jest realizowana w ramach Poddziałania 9.1.2. Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszenie różnic w jakości usług edukacyjnych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.

Dokumenty do pobrania:

Oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia


W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

X