Somonino, 21.01.2015 r.
GMINA SOMONINO, UL. CEYNOWY 21, 83-314 SOMONINO
ZAPRASZA
do złożenia oferty w ramach projektu
pt. „Kompetencje kluczowe drogą edukacyjnej przygody! Realizacja zajęć dodatkowych
dla uczniów i uczennic w Gminie Somonino – etap II”
na dostawę cateringu.
- Opis przedmiotu zamówienia:
a/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 05 marca 2015 r.
Zakres zamówienia obejmuje:
- 70 porcji obiadowych (De volaille - 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki – 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.
- 70 sztuk bananów
- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)
-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.
b/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 06 marca 2015 r.
Zakres zamówienia obejmuje:
- 70 porcji obiadowych (Antrykot – 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki – 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.
- 70 sztuk bananów
- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)
-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.
c/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 12 maja 2015 r.
Zakres zamówienia obejmuje:
- 70 porcji obiadowych (De volaille – 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki - 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.
- 70 sztuk bananów
- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)
-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.
d/ dostawa cateringu do miejsca wskazanego przez Zamawiającego tj. do Hali Rehabilitacyjno – Sportowej w Somoninie w dniu 18 maja 2015 r.
Zakres zamówienia obejmuje:
- 70 porcji obiadowych (Antrykot – 120 g, ziemniaki – 200 g, surówki – 150 g). Porcje obiadowe zapakowane pojedynczo, szczelnie w jednorazowych pojemnikach z kompletem jednorazowych sztućców.
- 70 sztuk bananów
- 70 litrów wody niegazowanej (tj. 140 butelek 0,5 litrowych)
-dostawę przedmiotu zamówienia do siedziby wskazanej przez Zamawiającego.
2. Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia:
a/ część (a) – 05 marzec 2015 r.
b/ część (b) – 06 marzec 2015 r.
c/ część (c) – 12 maj 2015 r.
d/ część (d) – 18 maj 2015 r.
Zamawiający zastrzega sobie, że termin realizacji zamówienia może ulec zmianie.
3. Przy wyborze oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami:
a) cena - 100%
4. Opis sposobu obliczenia ceny składanej oferty:
W cenę propozycji należy wliczyć:
a)wartość usługi/dostawy określonej w oparciu o przedmiot zamówienia,
b)obowiązujący podatek od towarów i usług VAT
c) koszty transportu/dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego.
Cena podana przez Wykonawcę za świadczoną usługę/dostawę jest obowiązująca przez okres ważności umowy/zlecenia/zamówienia wynikający ze wskazanego terminu w pkt. 2. Zamawiający wybierze propozycję odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego kryteriom.
Zamawiający za wykonaną usługę dokona płatności przelewem w ciągu 30 dni od daty dostarczenia faktury VAT do siedziby Zamawiającego.
5. Miejsce i termin złożenia oferty: Ofertę wraz z oświadczeniem o barku podstaw do wykluczenia należy złożyć w terminie do dnia 12 lutego 2015 r., do godz. 15.00 w formie pisemnej, w siedzibie Zamawiającego, tj. ul. Ceynowy 21, 83-314 Somonino. Ofertę należy złożyć w zamkniętej kopercie. Na korespondencji należy umieścić nazwę i adres Zamawiającego oraz napis: oferta na „Catering”.
Oferty, które wpłyną po w/w terminie nie będą rozpatrywane. Oferty nie spełniające wymogów formalnych określonych w niniejszym zapytaniu nie będą rozpatrywane.
Dostawa cateringu jest współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
6. Osoba uprawniona do kontaktów ws. zapytania ofertowego:
Alicja Malanowska, tel. 58-684-11-21; e-mail: rozwoj@somonino.pl
Beata Markowska, tel. 58-684-11-21, e-mail: b.markowska@somonino.pl
7. Informacje dotyczące zawarcia umowy: Zaproszenie ma na celu rozpoznanie rynku
i wyłonienie najkorzystniejszego Wykonawcy, z którym zostanie podpisana umowa
o wartości poniżej 30 000 euro. Zamawiający zastrzega sobie prawo nie dokonywania wyboru żadnej z ofert.
/-/ Wójt Gminy Somonin
Marian Kryszewski
Operacja jest realizowana w ramach Poddziałania 9.1.2. Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostępie do edukacji oraz zmniejszenie różnic w jakości usług edukacyjnych w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Dokumenty do pobrania: