GMINA SOMONINO, UL. CEYNOWY 21, 83-314 SOMONINO
ZAPRASZA
do złożenia oferty w ramach projektu
pt. „Internet bez barier szansą rozwoju mieszkańców Gminy Somonino”
na organizację konferencji – cateringu
1. Opis przedmiotu zamówienia:
Przygotowanie cateringu dla uczestników konferencji w ramach projektu „Internet bez barier szansą rozwoju mieszkańców Gminy Somonino”. Prognozowane miejsce odbycia się spotkania to sala obrad w Urzędzie Gminy Somonino. Prognozowana ilość osób: 90. Wykonawca zapewni catering w formie stołu szwedzkiego dla uczestników konferencji:
Catering łącznie powinien obejmować:
- Kawa parzona w termosach – po 200 ml na osobę.
- Gorąca herbata w termosach – po 200 ml na osobę.
- Soki owocowe – soki owocowe różnych smaków podane w szklanych dzbankach (min. 2 rodzaje) – po 200 ml/na osobę.
- Wodan niegazowana w szklanych dzbankach – 100 ml/50 osób.
- Bufet deserowy – różnego typu cukierki czekoladowe 10kg, jabłecznik x 90 szt. po 100 g, sernika x 90 szt. po 100 g, pleśniaka x 90 szt. po 100 g.
- Świeże owoce – mandarynki – 10 kg
- Dodatki bez ograniczeń – cukier, śmietanka do kawy, cytryna w plasterkach.
- Pstrąg w galarecie -50 por./100 g.
- Schab w maladze – 40 por./100 g.
- Ruloniki (szynka z sałatką) w galarecie – 40 por./100 g.
- Sałatka grecka z fetą – 100 g. /50 os.
- Sałatka brokułowa z jajkiem i słonecznikiem – 100 g/50 os.
- Łosoś w jarzynach - 40 por./100 g.
- Filet z pstrąg w płatkach migdałowych – 40 por./100 g.
- Ryba po grecku – 50 por./100 g.
- Devolaj – 40 szt. po 100 g.
- Kasztany – 40 szt. po 100 g.
- Trójkąt w płatkach kukurydzianych – 40 szt./ 100 g.
- Pierś z kurczaka po parysku – 40 szt./100 g.
- Serwetki trójwarstwowe papierowe z kolorowym nadrukiem kaszubskich wzorów (100 szt.).
- Zastawę dla 90 osób niezbędna do serwowania w/w cateringu.
- Obrusy na stoły.
Przygotowany poczęstunek powinien posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Wykonawca przy zapewnieniu wyżywienia uczestników konferencji uwzględni świeże produkty dostępne na rynku.
Zamawiający wymaga kompleksowej obsługi, w tym przygotowania serwisu odpowiednio wcześniej m.in. na 1 h przed rozpoczęciem konferencji, przygotowanie stołów, zapewnienia na bieżąco uzupełnianego serwisu kawowego a także uprzątnięcia stołów i pomieszczeń, w których podawane będą posiłki (serwis sprzątający).
2. Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia: realizacja 17 grudnia 2015 r.
3. Przy wyborze oferty Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami:
a) cena – 100%
4. Opis sposobu obliczenia ceny składanej oferty:
W cenę propozycji należy wliczyć:
- § wartość usługi określonej w oparciu o przedmiot zamówienia,
- § obowiązujący podatek od towarów i usług VAT,
- § koszty transportu/dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego.
Cena podana przez Wykonawcę za świadczoną usługę/dostawę jest obowiązująca przez okres ważności umowy/zlecenia/zamówienia wynikający ze wskazanego terminu w pkt. 2.
Zamawiający wybierze propozycję odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego kryteriom.
Zamawiający za wykonaną usługę dokona płatności przelewem w ciągu 30 dni od daty dostarczenia faktury VAT/rachunku do siedziby Zamawiającego.
5. Miejsce i termin złożenia oferty:
a) Ofertę należy złożyć w terminie do dnia 2 grudnia 2015 r., do godz. 15.00 w formie pisemnej (za pośrednictwem poczty, kuriera lub dostarczoną osobiście), w siedzibie Zamawiającego, tj. ul. Ceynowy 21, 83-314 Somonino.
b)Na korespondencji należy umieścić nazwę i adres Zamawiającego oraz napis: oferta na poczęstunek - konferencja.
c)W toku badania i oceny oferty Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.
d)Oferty, które wpłyną po w/w terminie nie będą rozpatrywane. Liczy się data wpływu do Urzędu.
e) Oferty nie spełniające wymogów formalnych określonych w niniejszym zapytaniu nie będą rozpatrywane.
f) Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie dokonywania wyboru żadnej z ofert.
6. Osoba uprawniona do kontaktów ws. zapytania ofertowego:
Alicja Malanowska, tel. 58-684-11-21; e-mail: rozwoj@somonino.pl
7. Informacje dotyczące zawarcia umowy:
Zaproszenie ma na celu rozpoznanie rynku i wyłonienie najkorzystniejszego Wykonawcy, z którym zostanie podpisane zamówienie/zlecenie/umowa o wartości poniżej 30 000 euro.