archiwum strony somonino.pl

Zapytanie ofertowe na orgnizacje konferencji - cateringu A A A

GMINA SOMONINO, UL. CEYNOWY 21, 83-314 SOMONINO

ZAPRASZA

do złożenia oferty w ramach projektu

pt. „Internet bez barier szansą rozwoju mieszkańców Gminy Somonino”

na organizację konferencji – cateringu

1. Opis przedmiotu zamówienia:

Przygotowanie cateringu dla uczestników konferencji w ramach projektu „Internet bez barier szansą rozwoju mieszkańców Gminy Somonino”.  Prognozowane miejsce odbycia się spotkania to sala obrad w Urzędzie Gminy Somonino. Prognozowana ilość osób: 90. Wykonawca zapewni catering w formie stołu szwedzkiego dla uczestników konferencji:

Catering łącznie powinien obejmować:

  1. Kawa parzona w termosach – po 200 ml na osobę.
  2. Gorąca herbata w termosach – po 200 ml na osobę.
  3. Soki owocowe – soki owocowe różnych smaków podane w szklanych dzbankach (min. 2 rodzaje) – po 200 ml/na osobę.
  4. Wodan niegazowana w szklanych dzbankach – 100 ml/50 osób.
  5. Bufet deserowy –  różnego typu cukierki czekoladowe 10kg,  jabłecznik x 90 szt. po 100 g, sernika x 90 szt. po 100 g, pleśniaka x 90 szt. po 100 g.
  6. Świeże owoce – mandarynki – 10 kg
  7. Dodatki bez ograniczeń – cukier, śmietanka do kawy, cytryna w plasterkach.
  8. Pstrąg w galarecie -50 por./100 g.
  9. Schab w maladze – 40 por./100 g.
  10. Ruloniki (szynka z sałatką) w galarecie – 40 por./100 g.
  11. Sałatka grecka z fetą – 100 g. /50 os.
  12. Sałatka brokułowa z jajkiem i słonecznikiem – 100 g/50 os.
  13. Łosoś w jarzynach  - 40 por./100 g.
  14. Filet z pstrąg w płatkach migdałowych – 40 por./100 g.
  15. Ryba po grecku – 50 por./100 g.
  16. Devolaj – 40 szt. po 100 g.
  17. Kasztany – 40 szt. po 100 g.
  18. Trójkąt w płatkach  kukurydzianych – 40 szt./ 100 g.
  19. Pierś z kurczaka po parysku – 40 szt./100 g.
  20. Serwetki trójwarstwowe papierowe z kolorowym nadrukiem kaszubskich wzorów (100 szt.).
  21. Zastawę dla 90 osób niezbędna do serwowania w/w cateringu.
  22. Obrusy na stoły.

Przygotowany poczęstunek powinien posiadać odpowiednie walory smakowe i zapachowe oraz estetyczny wygląd. Wykonawca przy zapewnieniu wyżywienia uczestników konferencji uwzględni świeże produkty dostępne na rynku.

Zamawiający wymaga kompleksowej obsługi, w tym przygotowania serwisu odpowiednio wcześniej m.in. na 1 h przed rozpoczęciem konferencji, przygotowanie stołów, zapewnienia na bieżąco uzupełnianego serwisu kawowego a także uprzątnięcia stołów i pomieszczeń, w których podawane będą posiłki (serwis sprzątający).

2.  Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia: realizacja  17 grudnia 2015 r.

3.  Przy wyborze  oferty  Zamawiający będzie się kierował następującymi kryteriami:

a)      cena – 100%

4.    Opis sposobu obliczenia ceny składanej oferty:

W cenę propozycji należy wliczyć:

  • § wartość usługi określonej w oparciu o przedmiot zamówienia,
  • § obowiązujący podatek od towarów i usług VAT,
  • § koszty transportu/dostawy przedmiotu zamówienia do siedziby Zamawiającego.

Cena podana przez Wykonawcę za świadczoną usługę/dostawę jest obowiązująca przez okres ważności umowy/zlecenia/zamówienia wynikający ze wskazanego terminu w pkt. 2.

Zamawiający wybierze propozycję odpowiadającą wszystkim postawionym przez niego kryteriom.

Zamawiający za wykonaną usługę dokona płatności przelewem w ciągu 30 dni od daty dostarczenia faktury VAT/rachunku do siedziby Zamawiającego.

5.    Miejsce i termin złożenia oferty:

a) Ofertę należy złożyć w terminie do dnia 2 grudnia 2015 r., do godz. 15.00 w formie pisemnej (za pośrednictwem poczty, kuriera lub dostarczoną osobiście), w siedzibie Zamawiającego, tj. ul. Ceynowy 21, 83-314 Somonino.

b)Na korespondencji należy umieścić nazwę i adres Zamawiającego oraz napis: oferta na poczęstunek - konferencja.

c)W toku badania i oceny oferty Zamawiający może żądać od oferentów wyjaśnień dotyczących treści złożonych ofert.

d)Oferty, które wpłyną po w/w terminie nie będą rozpatrywane. Liczy się data wpływu do Urzędu.

e) Oferty nie spełniające wymogów formalnych określonych w niniejszym zapytaniu nie będą rozpatrywane.

f) Zamawiający zastrzega sobie prawo do nie dokonywania wyboru żadnej z ofert.

6.    Osoba uprawniona do kontaktów ws. zapytania ofertowego:

Alicja Malanowska, tel. 58-684-11-21; e-mail: rozwoj@somonino.pl

7.    Informacje dotyczące zawarcia umowy:

Zaproszenie ma na celu rozpoznanie rynku i wyłonienie najkorzystniejszego Wykonawcy, z którym zostanie podpisane zamówienie/zlecenie/umowa o wartości poniżej 30 000 euro.

Pełna treść do pobrania

Wzór oferty

Informacja o wyborze

 

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

X